Companii – Caricaturi la cornet

Pentru companii

Dacă ești în căutarea unui caricaturist pentru evenimentul pe care îl organizezi, ne-ai găsit!

Echipa Caricaturi la cornet are în portofoliu peste 200 de evenimente corporate la care a participat.

Ne mândrim cu fiecare lucrare dintre cele mii de caricaturi realizate pentru angajați, colegi și parteneri de business.

Pentru companii

Cum îmbini într-un singur eveniment profesionalismul, distracția și arta? Cu noi! Echipa Caricaturi la Cornet are o experiență notorie, creativitate la nesfârșit și profesionalism cât pentru un secol sau sute de mii de invitați.

Ce zici dacă următorul eveniment pe care îl organizezi va fi cel despre care întreaga companie își va aminti peste ani și toți colegii vor spune:

”Ce fain a fost!”

Oferă-le colegilor, partenerilor și angajaților o experiență extraordinară, care îmbină arta, distracția și crearea amintirilor care durează.

Contactează-ne pentru a primi o ofertă de preț:

*Nouă ne pasă de siguranța ta și vrem să îți protejăm datele, așa că toate informațiile colectate sunt folosite strict pentru a te contacta în vederea ofertării și sunt păstrate în siguranță. Pentru mai multe detalii, poți să vizualizezi Politica noastră privind protecția datelor.

Un cadou corporate original, pe bune!

Alege un cadou inspirat pentru a arăta aprecierea față de colegii și partenerii tăi! Cu toții am fost, la un moment dat, într-un impas când venea vorba despre găsirea unui cadou unic, demn, care să fie păstrat cu drag.

Îți spunem, din experiență: cu o caricatură personalizată 100% nu ai cum să dai greș! Va fi un gest apreciat și o lucrare pe care o va admira ani la rând.

10% discount instant la plata cu Cardul Radio Guerilla

Ne găsești și pe