Evenimente – Caricaturi la cornet

Alege o experiență unică pentru invitații tăi!

*Nouă ne pasă de siguranța ta și vrem să îți protejăm datele, așa că toate informațiile colectate sunt folosite strict pentru a te contacta în vederea ofertării și sunt păstrate în siguranță. Pentru mai multe detalii, poți să vizualizezi Politica noastră privind protecția datelor.

Te întrebi care vor fi reacțiile invitaților?

Îți spunem noi, din experiența vastă! Mereu se face coadă la standul nostru, deoarece invitații sunt curioși și ne privesc cu admirație cum realizăm caricaturile chiar în fața lor.

Surprinde-ți invitații într-un mod plăcut și memorabil! Alege echipa Caricaturi la Cornet pentru evenimentul tău!

Știm cât de mult îți dorești ca evenimentul pe care îl organizezi să fie deosebit, memorabil, invitații tăi să-și amintească cu drag despre acesta, peste ani. Aici îți venim noi în ajutor!

Fie că e o nuntă, un botez, un târg, o conferință sau un eveniment corporate, caricaturiștii noștri sunt pregătiți să impresioneze, să bucure și să uimească prin caricaturi realizate la fața locului.

Creăm amintiri și caricaturi speciale pentru tine și invitații tăi.

Avem o experiență bogată, activăm din anul 2011.

Avem în portofoliu peste 700 de evenimente la care am participat.

Echipa noastră este formată din 12 caricaturiști.

Ne adaptăm stilului fiecărui eveniment la care participăm.

Ce spun clienții despre evenimentele la care am participat:

Adina Boita
Adina Boita
Read More
Vă caracterizează promptitudinea, profesionalismul și dăruința! Ne-ați făcut din eveniment, unul și mai reușit! Caricaturiștii au fost atracția serii, invitații stăteau la coadă ☺️ Sunteți plini de viață, punctuali, creativi, răbdători, amabili. Amintirile pe care ni le-ați creeat sunt absolut minunate! Recomand din toată inima!
Lucia Vaida
Lucia Vaida
Read More
Va mulțumim tare mult pentru experiența foarte plăcută de a avea doua fete caricaturiste excepționale pline cu zâmbete și ca ne-au fost alături la nunta. Thanks for the professionalism and for such a friendly people at our wedding☺️
Alina Pintea
Alina Pintea
Read More
Sunteți niște profesioniști in adevăratul sens al cuvântului, iar prezenta voastră ne-a ajutat sa le oferim invitaților noștri o amintire unica și de neuitat! Mulțumim mult, va vom recomanda cu fiecare ocazie care se iveste! 😊
Andra Mihalcea
Andra Mihalcea
Read More
Suntem extrem de multumiti de treaba pe care au facut.o, au fost foarte implicati si devotati si aproape ca ii rugam sa isi ia pauze. Invitatii au fost foarte incantati de idee si cu siguranta recomandam. 👍
Florina Negrescu
Florina Negrescu
Read More
Pentru ca ne plac cadourile mai speciale, am ales sa colaboram cu cei de la "Caricaturi la cornet" pentru a imortaliza evenimente si oameni importanti din vietile noastre. Vreau sa va multumesc pentru seriozitatea si rapiditatea cu care va indepliniti comenzile. Experienta cu voi este mai mult decat excelenta! Recomand oricui care doreste o caricatura in adevaratul sens al cuvantului!
Georgia Maierean
Georgia Maierean
Read More
Caricaturi la cornet, a fost cea mai buna alegere pentru nunta noastra !!! Ne-am gandit mult inainte sa facem aceasta alegere, dar s-a dovedit a fi extrem de inspirata. Este ceva inedit, cu care ne-am surprins toti invitatii (pe absolut toti, chiar si pe cei mai in varsta) intr-un mod foarte placut. Nu cred ca au plecat multi fara o caricatura,sau mai multe:). Talentati si profesionisti! Ii recomand cu incredere pt orice eveniment!!! Va multumim!!
Bogdan Cristian
Bogdan Cristian
Read More
Experienta noastra cu cei de la "Caricaturi la cornet" a fost una mai mult decat placuta. Seria de intalniri din jurul nuntii a inceput si s-a terminat cu nimeni altul decat Ioan de Moisa, capul acestei "operatiuni", o persoana energica care se vede ca si-a lasat amprenta artistica asupra tot ceea ce inseamna Caricaturi la cornet. Multumesc mult intregii echipe, atat caricaturistilor cat si lui Ioan pentru toata organizarea, pentru munca si implicarea atat inainte cat si in timpul nuntii. V-as recomanda oricand cu cel mai mare drag. Mult succes in continuare si multumim pentru caricatura de la final, e superba.
Previous
Next

Contactează-ne pentru a primi o ofertă de preț:

*Nouă ne pasă de siguranța ta și vrem să îți protejăm datele, așa că toate informațiile colectate sunt folosite strict pentru a te contacta în vederea ofertării și sunt păstrate în siguranță. Pentru mai multe detalii, poți să vizualizezi Politica noastră privind protecția datelor.

10% discount instant la plata cu Cardul Radio Guerilla

Conectează-te cu noi prin social media