Despre noi – Caricaturi la cornet

Despre noi

Cel mai cunoscut brand de caricaturi din Romania, „Caricaturi la cornet” există din 2011 și reunește o echipă de caricaturiști din toată țara și din Republica Moldova.

Caricaturiștii noștri, artiști talentați, realizează caricaturi la comandă, după fotografii trimise de clienții noștri, care sunt apoi înrămate și trimise acestora prin curier. Cadouri deosebite, caricaturile sunt mereu o idee inedită, provocând cu certitudine un zâmbet și o stare pozitivă celor dragi. Comenzile se plasează direct pe site-ul nostru, printr-un formular de comandă, unde clienții noștri trimit fotografia și unde își pot personaliza caricatura, pentru a oferi ceva cu totul special.

Pe lângă comenzile individuale, participăm și la diferite tipuri de evenimente, de la nunți și târguri, la evenimente corporate, unde echipa noastră de caricaturiști talentați binedispune toți invitații unui eveniment. Ne bucură în special atunci când, la un eveniment privat, la o nuntă sau la un festival, oamenii stau la rând ca să se vadă cum arata ei sau cei dragi lor într-o caricatură. Pe lângă o experiență unică, aceștia rămân cu o amintire pentru totdeauna.

Până acum, am participat și la evenimente organizate de Asociația Aeroporturilor Cluj-Napoca sau Teatrul Național Cluj-Napoca, acesta din urmă putându-se chiar mândri cu o colecție solidă de caricaturi realizate de noi cu actorii teatrului. În ultimii ani, ne-am bucurat și de atenția primită din partea presei: s-a scris mult despre noi, s-au făcut și reportaje, fiind promovați și la Antena1 și Pro tv. TedxBrașov ne-a invitat să ne spunem povestea pe scena lor în 2017, iar Adevărul și-a umplut o întreagă pagina cu noi. De atunci, continuăm să facem istorie și să aducem zâmbetele pe buzele a mii de oameni.

Așadar, fie că organizezi un eveniment, fie vrei să faci un cadou cuiva, poți conta pe noi pentru o surpriză care va aduce garantat zâmbetele celor dragi!

10% discount instant la plata cu Cardul Radio Guerilla

Ne găsești și pe