Despre noi – Caricaturi la cornet

Despre noi

Ne spunem cu îndrăzneală, cu mândrie și cu onestitate – cel mai cunoscut brand de caricaturi din România. Din 2011, echipa Caricaturi la Cornet a crescut în continuu. Astăzi, avem în echipă caricaturiști talentați atât din România, cât și din Republica Moldova.

Astfel, an de an, suntem tot mai aproape de marele scop pe care ni l-am propus:

Să umplem lumea cu caricaturi!

Caricaturi realizate manual, personalizate 100%.

Din 2011, am creat peste 10.000 de caricaturi.

Avem în portofoliu peste 700 de evenimente.

Echipa noastră este formată din 12 caricaturiști.

Când ești indecis, când ești într-un impas, când căutarea unui cadou special duce spre nicăieri, atunci…să te gândești la noi! O caricatură personalizată 100% este mereu o idee excelentă!

Fiecare caricatură este realizată manual, după fotografiile pe care le primim. Creativitatea și îndemânarea caricaturiștilor noștri se transformă în opere de artă! Poți comanda o caricatură direct de pe site-ul nostru, urmând câțiva pași simpli!

Ce spun clienții noștri:

Iordache Oana
Iordache Oana
Read More
Recomand! Am vrut un anumit fundal și cu multe detalii și au respectat exact ce am scris.Un minus ar fi împachetarea, deoarece rama a ajuns sparta într-un colt ( probabil cea mai mare vina sunt cei de la curierat), dar mi s-au dat banii pe rama. O sa mai revin cu o comanda cât de curand!
Bianca Constantinescu
Bianca Constantinescu
Read More
Profesionaliști!! Recomand cu toată încrederea! O bună metodă de a te face să zâmbești!! Vă pup pe toți, vă mulțumesc mult și la cât mai multe comenzi!! 🤗❣️
Elena-Cristina Sidor
Elena-Cristina Sidor
Read More
"Delicatețe" in executarea lucrării... Talent și profesionalism maxim...in obtinerea rezultatului final! P.s Abia aștept să pot admira, in tihna acest "tablou de suflet", primit cu ocazia Crăciunului 😊😉 Felicitari echipei și celui care a fost "pictorul" familiei mele, Ionuț😀🏅👌
Eliza-Marina Alecse
Eliza-Marina Alecse
Read More
Super talentați promți și megaaa faini🙂 Ii recomand cu mare plăcere si caldura. Fac niște lucruri minunate 👍👍👍
Claudia Alexandra Dinuță
Claudia Alexandra Dinuță
Read More
Super talentați, plini de creativitate și viziune...aaa și sa nu uit, foarte profi!!! Ii recomand din suflet!
Alexandra Jieanu
Alexandra Jieanu
Read More
Recomand cu incredere! Seriozitate maxima din toate punctele de vedere, dar si profesionalism. O idee de cadou geniala, dar si reusita datorita lor!
Andreea Petrișor
Andreea Petrișor
Read More
Oameni foarte prompti si calzi, foarte talentati si rezultatul pe masura! Recomand!
Andreea Nicolae (Dumitru)
Andreea Nicolae (Dumitru)
Read More
O surpriza minunata! A depasit cu mult asteptarile! Recomand cu mare drag sa va lasati pe mana acestor profesionisti!
Iulia Georgiana
Iulia Georgiana
Read More
Acum am primit caricatura si este minunata! Multumesc mult, sunteti fantastici
Roxy Toma
Roxy Toma
Read More
Oameni talentaţi, prompţi, serioşi şi foarte de treabă. Caricatură super reuşită. Sigur voi mai reveni. Mulţumesc mult pentru tot.
Ioana Vințan
Ioana Vințan
Read More
Recomand cu încredere! Oameni profesioniști și talentați, pe care te poți baza! Mulțumesc mult pt caricatură! E foarte faină! 🙂
Adriana Nechiti
Adriana Nechiti
Read More
Multumesc tuturor celor de la "Caricaturi la Cornet " pentru capodopera ce mi-au daruit-o cu mult drag ! Se vede ca sunteti o echipa ce pune suflet in ceea ce face si va apreciez ! Voi revenii oricand sa apelez la voi pentru un cadou special ! <3
Previous
Next

Organizezi un eveniment sau ești în căutarea unui cadou?
Poți conta pe noi!

Dacă ești în căutarea unui partener, care să aducă distracție, zâmbete și exclamații de încântare la evenimentul tău, ne-ai găsit! Fie că e o nuntă, un botez, un târg, o conferință sau un eveniment corporate, caricaturiștii noștri sunt pregătiți să impresioneze, să bucure și să uimească prin caricaturi realizate la fața locului.

De-a lungul anilor, am creat parteneriate durabile cu Primăria Cluj-Napoca, Untold Festival, TIFF, Fortech, Arobs, Captain Bean și ne mândrim cu întregul nostru portofoliu.

10% discount instant la plata cu Cardul Radio Guerilla

Conectează-te cu noi prin social media