Despre noi

Brandul nostru a luat fiinta in 2011 la Cluj-Napoca. Aici am dezvoltat o echipa de caricaturisti, de regula studenti la arte care iubeau caricatura, care cautau un alt mediu artisti si care doreau sa faca niste bani in plus. Asa a inceput Caricaturi la Cornet, brandul care azi este cel mai cunoscut, complex si eficient in materie de caricaturi din Romania.

Pe langa Cluj am dezvoltat o echipa si la Bucuresti. Din 2011 am participat la sute de nunti, sute de evenimente corporate si private, zeci de festivaluri din toata tara insa lucrul care ne aduce cea mai mare satisfactie este ca de fiecare data am intiparit un zambet imens pe chipul fiecarui om!

Cand suntem prezenti la un eveniment oamenii fac coada la standul nostru asta deoarece vor sa se vada in alta ipostaza, vor sa fie desenati de un artist, 99% din oamenii de la un eveniment nu si-au facut niciodata o caricatura si sunt peste masura de fericiti ca in sfarsit la evenimentul tau reusesc sa faca asta si intr-un mod gratuit pentru ei!

Asadar fie ca organizezi un evenmiment, ori vrei sa faci un cadou cuiva, te asiguram ca poti conta pe noi!

logo-caricaturi-la-cornet-vertical